Alessandro Angelozzi Couture

19.12.2017 - 21:00
Neverovatne venčanice italijanskog dizajnera  Alessandra Angelozzia  konačno i kod nas u srcu Beograda - salonu venčanica DAR
 
Kolekcija Alessandra Angelozzi Couture postavljena je u očaravajućoj bašti, prekrasnom raju i, nije iznenađujuće, sto je nazvana "Lost in Paradise". 
Ova kolekcija predstavlja lepotu i originalnost kreirajući savršen spoj glamuroznih, sofisticiranih vencanica i inovativnog nakita u modernoj Bridal Haute Couture.
 
Glavni protagonista  reklamne kampanje Alesandro Angelozzi Couture postali su brazilski supermodel Ana Beatris Baros, naslednica svojih koleginica Bjanke Balti i Irine Šaik. Predivnoj Ani Beatris se u kampanji pridružio italijanski glumac Đulio Beruti. Par se veoma dobro snašao u ulozi srećnih mladenaca.
 
Snimanje kampanje je održano u bujnom zelenilu i cvetnim baštama. Ana je pozirala u ženstvenim i sofisticiranim venčanicama koje su izrađene od čipke, satena, organze i tafta. Svaka haljina iz kolekcije je jedinstvena i bogato ukrašena vezom, delikatnim cvećem, kristalnim aplikacijama i komplikovanim detaljima.
 
"Lost in Paradise" kolekcija Alessandro Angelozzi donosi pregršt romantičnih haljina i neverovatnih modela koji naglašavaju žensku siluete, a svaka haljina je prožeta svežim i nekonvencionalnim detaljima. Ovi predivni modeli konačno su dostupni i na dohvat ruke svim našim budućim mladama , mogu se iznajmiti i kupiti u jedinom salonu, venčanica Dar.
Zakazite probu i budite spremni da budete očarani 
 
Salon venčanica Dar 
Ulica Maršala Birjuzova 53a , I sprat
Belgrade, Serbia 
011 3287099
Facebook 
 
Zahvaljujemo se sajtu www.savrsenovencanje.com na predivnom tekstu koji je prenesen u celosti!